top of page
JE TEAM
Moniek, Floris & Luna 1.jpg

KIJK IN DE TEAMSPIEGEL

Wil jij met je team snel een eerlijk antwoord in vraagstukken zien

én in korte tijd resultaat in teamontwikkeling bereiken?


In plaats van:

  • Praatsessies waarbij de onderhuidse gevoeligheden onzichtbaar blijven.

  • Lange teamdagen zonder concreet resultaat.

  • Naar huis gaan met oneindige actielijsten waarin geen beweging lijkt te komen.

Kijk in de spiegel. 

  • Het paard is de perfecte spiegel van je team.

  • Het laat unieke antwoorden van het team zien.

  • Begeleid vanuit ruim 15 jaar ervaring in leiderschap en verandering op directie- en MT-niveau.

Een unieke en indrukwekkende ervaring, waarbij het paard de teamdynamiek spiegelt en de antwoorden van het team laat zien. 

WE.-SCAN

Wist je dat gemiddeld maar 30 procent van de potentie binnen een team benut wordt? En dat je dit kan opschroeven naar 80 procent door inzicht in de bewuste en onbewuste teamdynamieken? De WE.-scan laat zien, wat je met vragen niet kunt beantwoorden.

  • Meting in 10 minuten met diepgaande kennis over jezelf en het team

  • Geeft beeld aan het onbewuste, waar je met vragen geen antwoord op kan krijgen

  • WE.-scan is de optelling van alle individuele ME.-scans

  • Ervaar zelf hoe het werkt en ontvang direct de gratis beknopte ME.-scan plus een eerste persoonlijke ontwikkeltip

De WE.-scan geeft diepgaand inzicht, waarom er in het team bepaalde keuzes worden gemaakt, wat het teamgedrag aanstuurt, wat de teamdynamiek bepaalt, hoe de energiebalans wordt beïnvloed, hoe je het verborgen teampotentieel kunt ontwikkelen, maar ook de reden waarom dit nu niet wordt ingezet. ​Hier ligt een enorm potentieel verborgen!

Me scan afbeelding_edited.jpg

MASTERCLASS
Duurzaam veranderen hoe doe ik dat?

Je weet wat je wil bereiken. Waar de organisatie naartoe moet. Wat je doelen zijn en de strategie erachter. Maar dan komen de vragen… Hoe krijg ik mijn mensen mee? Hoe geef je leiding aan gedragsverandering? Welke valkuilen moet ik vermijden? Hoe zorg ik ervoor dat de verandering duurzaam standhoudt?

In deze masterclass, ga je ervaren wat jouw eigen reactie op verandering is en wat je kunt verwachten als je in je eigen organisatie aan de slag gaat.

WEISESSIE

Een heisessie, maar dan nabij de wei. Afgestemd op concrete organisatievraagstukken en jij. Het gaat dus over wij.

Even weg van de dagelijkse praktijk en samenwerken aan nieuwe plannen, strategie, structuur en elkaar. Bij vraagstukken die meer tijd kosten dan een 'gewone' vergadering is het effectief om te kiezen voor een weisessie. Om een weisessie effectief te laten zijn, is meer nodig dan een flipover, goed eten en drinken. Hiervoor zorgen wij, door middel van procesbegeleiding, waarbij geput wordt uit jarenlange eigen ervaring in business op management en directieniveau.

INTERVISIE

Intervisie of collegiale consultatie is laagdrempelig en doet een beroep op ieders deskundigheid als deelnemer, beroepsbeoefenaar en adviseur. Het is een gestructureerde vorm van collegiale advisering en probleemoplossing. Je ondersteunt elkaar, als collega’s, bij het reflecteren op werkervaringen, het beantwoorden van werkvragen en het bespreken van werkproblemen.

bottom of page