JE TEAM

TOP! Team Op Poten

Teamgevoel op poten? Oude koeien in de sloot?  Kuddevorming in je team? Uitgemolken communicatie?

Tijdens TOP! krijgt je daadwerkelijk een team op poten, dat bestaat uit ruim 50 loeiende medewerkers. Hiervoor zijn jullie als team verantwoordelijk en hebben daadwerkelijk het stuur in handen. Er wordt een aanspraak gedaan op jullie samenwerkingsvermogen, creativiteit, resultaatgerichtheid en doorzettingsvermogen om ervoor te zorgen dat alle medewerkers tevreden blijven, de productieliters bereikt worden en je bedrijf niet bezwijkt onder kwaliteits-, veiligheid-, gezondheids- of milieu-schandalen, zodat jullie letterlijk in de shit staan!

WEISESSIE

Een heisessie, maar dan nabij de wei. Afgestemd op concrete organisatievraagstukken en jij. Het gaat dus over wij.

Even weg van de dagelijkse praktijk en samenwerken aan nieuwe plannen, strategie, structuur en elkaar. Bij vraagstukken die meer tijd kosten dan een 'gewone' vergadering is het effectief om te kiezen voor een weisessie. Om een weisessie effectief te laten zijn, is meer nodig dan een flipover, goed eten en drinken. Hiervoor zorgen wij, door middel van procesbegeleiding, waarbij geput wordt uit jarenlange eigen ervaring in business op management en directieniveau.

INTERVISIE

Intervisie of collegiale consultatie is laagdrempelig en doet een beroep op ieders deskundigheid als deelnemer, beroepsbeoefenaar en adviseur. Het is een gestructureerde vorm van collegiale advisering en probleemoplossing. Je ondersteunt elkaar, als collega’s, bij het reflecteren op werkervaringen, het beantwoorden van werkvragen en het bespreken van werkproblemen.

MASTERCLASS

Veranderen hoe doe ik dat?

Je weet wat je wil bereiken. Waar de organisatie naartoe moet. Wat je doelen zijn en de strategie erachter. Maar dan komen de vragen… Hoe krijg ik mijn mensen mee? Hoe geef je leiding aan gedragsverandering? Welke valkuilen moet ik vermijden?

In deze masterclass, ga je ervaren wat jouw eigen reactie op verandering is en wat je kunt verwachten als je in je eigen organisatie aan de slag gaat.