JE ORGANISATIE

WEISESSIE

Een heisessie, maar dan nabij de wei. Afgestemd op concrete organisatievraagstukken en jij. Het gaat dus over wij.

Even weg van de dagelijkse praktijk en samenwerken aan nieuwe plannen, strategie, structuur en elkaar. Bij vraagstukken die meer tijd kosten dan een 'gewone' vergadering is het effectief om te kiezen voor een weisessie. Om een weisessie effectief te laten zijn, is meer nodig dan een flipover, goed eten en drinken. Hiervoor zorgen wij, door middel van procesbegeleiding, waarbij geput wordt uit jarenlange eigen ervaring in business op management en directieniveau.

WOWW!

Werken aan Ondernemingsdoelen Welke Werken

De kans dat je een doel behaald, zonder hier concreet aan te werken is klein. Daarbij word je ook nog eens beheerst door de waan van de dag. De waan van de dag zul je nooit helemaal stop kunnen zetten, zoals je mails beantwoorden, telefoontjes afhandelen, rapportages maken, meetings bijwonen etc.  Wat eenvoudig lijkt, kan best een hele klus zijn. Focus en beheersing zijn hier de sleutels tot succes. Maar hoe doe je dat dan? Hiervoor bestaat een mooie methode waarmee we samen aan de slag gaan.

MASTERCLASS

Veranderen hoe doe ik dat?

Je weet wat je wil bereiken. Waar de organisatie naartoe moet. Wat je doelen zijn en de strategie erachter. Maar dan komen de vragen… Hoe krijg ik mijn mensen mee? Hoe geef je leiding aan gedragsverandering? Welke valkuilen moet ik vermijden?

In deze masterclass, ga je ervaren wat jouw eigen reactie op verandering is en wat je kunt verwachten als je in je eigen organisatie aan de slag gaat.

INTERVISIE

Intervisie of collegiale consultatie is laagdrempelig en doet een beroep op ieders deskundigheid als deelnemer, beroepsbeoefenaar en adviseur. Het is een gestructureerde vorm van collegiale advisering en probleemoplossing. Je ondersteunt elkaar, als collega’s, bij het reflecteren op werkervaringen, het beantwoorden van werkvragen en het bespreken van werkproblemen.

DE OMZETFABRIEK

Financieel inzicht omzetten naar jouw inzicht

Als professional heb je, met een beetje geluk, inzicht in je doelgroep, je markt, de laatste trends en techniek in jouw vakgebied. Dit is tenslotte waar je sterk in bent en energie van krijgt.

 

Maar hoe zit dat financieel gezien? Komt je operationele performance ook overeen met het financiële resultaat? Kun je dit uitleggen? Hoe kun je dit zien of meten? Belangrijker nog, waardoor wordt dit beïnvloed? In dit programma wordt het financiële inzicht omgezet in jouw inzicht.