top of page

OVER DE SUCCES COMPANY

Missie

MISSIE

PAY IT FORWARD

Het doorgeven van succes aan anderen, zodat zij dit ook weer door kunnen geven. Omdat iedereen succes verdient!

Meer concreet:

Jou, je team of organisatie succesvol laten zijn op het gebied van leiderschap en verandering door concreet inzicht te geven dat als onvergetelijk wordt ervaren, met behulp van coaching en training. Waarna je, je eigen succesvolle ontdekkingen, als vanzelf door gaat geven aan anderen.

pif_white.jpg
Over mij

OVER MIJ

Mijn leven is veranderd door leiderschapscoaching. Mijn ogen werden geopend, door een oefening waarin in kaart werd gebracht wat mijn passie is. Dit is een ervaring, die ik nooit zal vergeten en is het startpunt geweest van een persoonlijke ontwikkelingsreis met pieken, dalen, kleine en grote succesmomenten. Het heeft me gebracht van director finance & control in de chemische industrie, via diverse opleidingen, naar een eigen succesvolle onderneming, waarin mijn passie ligt verankerd.

Ik gun iedereen de onvergetelijke ervaring, van een eigen succesvolle ontdekking. Dit is de reden dat ik, vanuit mijn ervaring in business (15 jaar) op directie- en MT-niveau (o.a. Imtech, Fibrant (voormalig DSM)), professionals, teams en organisaties train en coach op het gebied van leiderschap en verandering. Ik hou ervan om mensen te inspireren door middel van eigen creativiteit, humor en hun eigen succes te laten beleven, omdat dit zoveel meer impact heeft dan woorden.

Ik ben opgeleid tot professioneel coach & trainer en ben geregistreerd bij het SPOTCER en CRKBO. Verder ben ik geaccrediteerd als Matrixmethode professional. Tevens ben ik geregistreerd Qualified Controller (QC) en heb voorafgaand bedrijfseconomie gestudeerd.

 

Enthousiast, open, authentiek en oplossingsgericht zijn woorden, die bij mij passen.  Het intrigeert me, hoe mensen, teams en organisaties in elkaar zitten, om vervolgens verder te kunnen ontwikkelen in de breedste zin van het woord. Het geeft veel energie om hieraan een positieve bijdrage te leveren. Het mooiste wat ik heb mogen terugontvangen zijn de woorden: dankjewel, jij hebt mijn leven veranderd! Een prachtige bevestiging: de missie om succes door te geven aan een ander is geslaagd.

Moniek 1.jpg

Moniek Mouthaan

SUCCES PARTNERS

Om onze missie te realiseren wordt er samengewerkt met de onderstaande succes partners.

Door samen te werken, geven we onze kennis en ervaring steeds weer een stukje verder door : pay it forward!

Succes Partners
bottom of page