JEZELF

VERDER

Persoonlijke Coaching

VERDER komen, in jouw persoonlijke ontwikkeling & leiderschap.

Wanneer je niet nog harder wil gaan werken, maar wel VERDER wil komen.

 

 

De eerste stap naar persoonlijk ontwikkeling en leiderschap is zelfkennis. Weten waar je goed in bent en weten wat je minder sterke kanten zijn, zonder daarover een oordeel te hebben. Ontdek wat jij belangrijk vindt in het leven én in je werk.

MATRIXMETHODE

Ervaar je chaos in je hoofd ? Blokkeer je op bepaalde momenten? Heb je last van vervelende situaties uit het verleden? Ga je situaties uit de weg, omdat je je onzeker voelt? Word je belemmerd door emotionele herinneringen?

Bekruipt je een angstig gevoel, bij de gedachte aan mogelijke gebeurtenissen in de toekomst?

De Matrixmethode helpt je weer de regie te krijgen over je eigen brein. Daardoor krijg je wat je eigenlijk wil: rust in je hoofd! Dit bereiken we via een praktische en effectieve gesprekstechniek volgens de MatriXmethode.

LOL!

Leaders Onboarding Leadership

Dit individuele leiderschapsprogramma, is erop gericht, om jou als leidinggevende, succesvol te laten zijn.

 

Het is vanzelfsprekend, dat leidinggeven je de kans biedt om een team verder te brengen. Het is echter niet vanzelfsprekend, dat het gedrag van je teamleden en de prestaties van je team, dezelfde richting op gaan als jij in gedachte hebt. Als leider kom je in situaties terecht, waar je nog geen ervaring mee hebt. Wie ben jij als leider? Ben je je bewust van je gedrag? Wat is effectief leiderschap? Hoe ga je om met medewerkers die anders zijn dan jij? Hoe bespreek je een gevoelige kwestie?

MASTERCLASS

Veranderen hoe doe ik dat?

Je weet wat je wil bereiken. Waar de organisatie naartoe moet. Wat je doelen zijn en de strategie erachter. Maar dan komen de vragen… Hoe krijg ik mijn mensen mee? Hoe geef je leiding aan gedragsverandering? Welke valkuilen moet ik vermijden?

In deze masterclass, ga je ervaren wat jouw eigen reactie op verandering is en wat je kunt verwachten als je in je eigen organisatie aan de slag gaat.

Post HBO en Master

PERSOONLIJKE EFFECTIVITEIT

i.s.m. Avans+ hogeschool

Met een plus achter je naam bereik je meer. Hier zijn we van overtuigd. We doen er alles aan om samen met jou dit waar te maken.

CONTACT

Neel Doffstraat 19a

6082 AE Buggenum

T 06-10 75 20 93

E info@succes-coaching.nl

  • Logo social media
  • CRKBO_Docent
  • LinkedIn Social Icon

©2018 Ontwerpburo M   |  Algemene voorwaarden