JEZELF

SUCCES COACHING

Je bent een ambitieuze professional, manager of executive én wilt het liefste groeien op jouw unieke persoonlijke vlak, want je weet dat er meer inzit.....maar (nog) harder werken is geen optie.

 

Je geeft al alles wat je hebt, maar het levert je net niet op wat je graag wilt. Je vraagt je misschien af of andere mensen wel zien wat je allemaal doet. Je wilt graag van grotere betekenis zijn en met jouw persoonlijke impact bijdragen, maar vraagt je af hoe.

Ontdek hoe je het beste uit jezelf haalt én meer tijd hebt voor de dingen die écht belangrijk voor je zijn.

MATRIXMETHODE

Ervaar je chaos in je hoofd ? Blokkeer je op bepaalde momenten? Heb je last van vervelende situaties uit het verleden? Ga je situaties uit de weg, omdat je je onzeker voelt? Word je belemmerd door emotionele herinneringen?

Bekruipt je een angstig gevoel, bij de gedachte aan mogelijke gebeurtenissen in de toekomst?

De Matrixmethode helpt je weer de regie te krijgen over je eigen brein. Daardoor krijg je wat je eigenlijk wil: rust in je hoofd! Dit bereiken we via een praktische en effectieve gesprekstechniek volgens de MatriXmethode.

LOL!

Leaders Onboarding Leadership

Dit individuele leiderschapsprogramma, is erop gericht, om jou als leidinggevende, succesvol te laten zijn.

 

Het is vanzelfsprekend, dat leidinggeven je de kans biedt om een team verder te brengen. Het is echter niet vanzelfsprekend, dat het gedrag van je teamleden en de prestaties van je team, dezelfde richting op gaan als jij in gedachte hebt. Als leider kom je in situaties terecht, waar je nog geen ervaring mee hebt. Wie ben jij als leider? Ben je je bewust van je gedrag? Wat is effectief leiderschap? Hoe ga je om met medewerkers die anders zijn dan jij? Hoe bespreek je een gevoelige kwestie?

MASTERCLASS

Veranderen hoe doe ik dat?

Je weet wat je wil bereiken. Waar de organisatie naartoe moet. Wat je doelen zijn en de strategie erachter. Maar dan komen de vragen… Hoe krijg ik mijn mensen mee? Hoe geef je leiding aan gedragsverandering? Welke valkuilen moet ik vermijden?

In deze masterclass, ga je ervaren wat jouw eigen reactie op verandering is en wat je kunt verwachten als je in je eigen organisatie aan de slag gaat.

Post HBO en Master

PERSOONLIJKE EFFECTIVITEIT

i.s.m. Avans+ hogeschool

Met een plus achter je naam bereik je meer. Hier zijn we van overtuigd. We doen er alles aan om samen met jou dit waar te maken.