top of page
WEISESSIE

Een heisessie, maar dan nabij de wei.

Afgestemd op concrete organisatievraagstukken en jij.

Het gaat dus over wij.

jonas-weckschmied--N_UwPdUs7E-unsplash.j

Even weg van de dagelijkse praktijk en samenwerken aan nieuwe plannen, strategie, structuur en elkaar. Of het nu gaat om het bepalen van budgetten, bespreken van langetermijnplannen of het brainstormen over nieuwe markten: bij vraagstukken die meer tijd kosten dan een 'gewone' vergadering is het effectief om te kiezen voor een weisessie.

 

Om een weisessie effectief te laten zijn, is meer nodig dan een flipover, goed eten en drinken. Hiervoor zorgen wij, door middel van procesbegeleiding, waarbij geput wordt uit jarenlange eigen ervaring in business op management en directieniveau.

 

Wat zijn goede momenten voor een weisessie?

 

  • Vlak voor het nieuwe (boek)jaar bij het vaststellen van de budgetten. Wat is de huidige stand van zaken? Welke trends zijn er? Hoe staat het met de huidige visie? Welke toekomstscenario’s zijn mogelijk en gewenst? Welke strategie hoort daarbij? Wat betekent dit voor het komende jaar? Wat is nodig om deze veranderingen door te voeren?

  • Halverwege het jaar. Liggen we nog op koers? Waar hebben we onze doelstellingen niet gehaald? Wat zijn de oorzaken? Wat moeten we anders doen?

  • Naast periodieke weisessies, kunnen er ook weisessies plaatsvinden door bijzondere omstandigheden, zoals een reorganisatie, (grote) veranderingen in de marktomstandigheden of een mogelijke fusie.

 

 

Een weisessie kan tevens gecombineerd worden met andere programma’s, zoals:

  • WOWW – Werken aan Ondernemingsdoelen Welke Werken

  • Intervisie - gestructureerde vorm van collegiale advisering en probleemoplossing

Wil je graag meer informatie of een kennismakingsgesprek?

bottom of page