Zoeken
  • Moniek Mouthaan

Change managers met een eigen visieVlak voordat Bas Thissen als directeur Equipe het stokje overdroeg, hield hij nog een interview met succescoach Moniek Mouthaan. Deze twee ervaren verander managers vonden elkaar in de slogan “Change managers met een eigen visie”.


In dit interview vertelt Moniek met veel passie over haar verander visie en de haar eigen verandermanagement formule V = (D * B). Daarbij gaat ze ook in op haar persoonlijke ervaringen tijdens het verandertraject om de joint venture Fibrant op te zetten en de business unit activiteiten binnen DSM hiernaartoe over te hevelen.


Zo zegt Moniek: “Wat ik vaak zie gebeuren en mij ook is gebeurd is dat de B van Beheersing onvoldoende aandacht krijgt. Verwacht niet dat als je het 10 jaar of langer anders hebt gedaan, en ook de hierbij passende mensen hebt aangeworven, het morgen volgens jouw nieuwe visie gaat. Maak kleine stapjes vooruit en houdt de winkel ondertussen open.”


Het hele interview is te lezen op https://www.mastersinchangemanagement.nl/change-managers-met-een-eigen-visie/15 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven