top of page
TOP!
Team Op Poten!

WAT KUN JE VERWACHTEN?

- Je krijgt daadwerkelijk je eigen

team op poten.

- Je krijgt je eigen team in TOP!-vorm.

- Ontdekkingen en inzicht in jezelf en je eigen team,

          dat verder gaat dan zichtbaar gedrag en cognitief denken.

- Toegespitst op jouw team om, vanuit verbinding en vertrouwen,

het beste uit jezelf en je collega’s te halen.

- Een bijzondere omgeving in de buitenlucht,

voor een goed energie-peil.

Een TOP!-beleving

robert-bye-dOElUitX2Do-unsplash.jpg

Je krijgt daadwerkelijk een team op poten, dat bestaat uit ruim 50 loeiende medewerkers. Hiervoor zijn jullie als team verantwoordelijk en hebben daadwerkelijk het stuur in handen.

Er wordt een aanspraak gedaan op  jullie samenwerkingsvermogen, creativiteit, resultaatgerichtheid en doorzettingsvermogen om ervoor te zorgen dat alle medewerkers tevreden blijven, de productieliters bereikt worden en je bedrijf niet bezwijkt onder kwaliteits-, veiligheid-, gezondheids- of milieu-schandalen, zodat jullie letterlijk in de shit staan!

Los van de vorm en aard van de medewerkers, zijn er meer overeenkomsten tussen dit bedrijf en het bedrijf waar je dagelijks werkt, dan je in eerste instantie verwacht. Ook hier kent men kuddevorming, kun je uitgemolken worden en oude koeien uit de sloot halen.

Maar interessanter is het, om ieders kwaliteiten en talenten te ontdekken, te waarderen én goed te benutten, welke het team naar een hoger niveau brengen. Dit doe je, door in een andere omgeving en andere omstandigheden lekker met elkaar aan de slag te gaan, waardoor je elkaar beter en op een andere manier leert kennen en samen een TOP!- prestatie neerzet!

 

 

DUUR

2 dagen

 

LOCATIE

Boerderij in Noord-Limburg

Wil je graag meer informatie of een kennismakingsgesprek?

bottom of page